Pooja Lal

New CRAZY experiences you can gift!

Posted by Pooja Lal on at

TOP 10 FABULOUS ADVENTURE EXPERIENCES ONLY ON www.DelightGifts.in

Guess the experience!

1. Relive the times of Sholay as you wind your way through the untainted routes of Ramanagaram. Imagine scaling the ravines inhabited by sholay’s gabbar singh, stepping across boulders where basanti danced over glass and biking through the beautiful countryside where legendary song ‘yeh dosti’ was shot…..
(Answer: Cycling Tour in Bangalore!)

2. The warm, safe waters of the Arabian sea make Goa an ideal destination for beginners to learn this experience and seasoned folk enjoy the challenge and mystery of less than perfect visibility!
(Answer: Scuba Diving in Goa!)

3. A hyper intense game where you feel the rush of team spirit and the splotch of colours dresses in combat; a game that is taking the corporate world by storm.
(Answer: Paintballing in Delhi NCR & Chennai)

4. Get your heart pumping with this extreme sport that originated hundreds of years ago when people of Vanuatu in the Pacific, tied their feet to the vines of the trees and threw themselves off the tower to the softened earth to attain the status of manhood.
(Answer: Bungee Jumping in Rishikesh)

5. Spend a weekend at one of the most luxurious white water campsites on the banks of Ganga. A great experience that packs a combination of extreme sport activities along with relaxed evenings under the thatched golghars (gazebos) or by the swimming pool. A great weekend getaway with friends and family.
(Answer: River Rafting in Rishikesh)

 

6. This experience gives you a chance to soar the sky. Take over the controls, so that you can see for yourself just how easy and safe it is. An out of the world experience!
(Answer: Fly a Microlight Plane, Bangalore)

7. This experience brings that dream of yours to reality. Spend two days cruising around Delhi and explore its built heritage that dates back a 1000 years.
(Answer: Tour Delhi on a Harley Davidson!)

8. With nothing between you and the blue skies. This is the closest you get to “growing your own wings.” For once you have tasted this experience you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return. So if you are ready to defy the limits of gravity while you tryout this addictive sport.
(Answer: Experience the Thrill of an Air Safari, Gurgaon)

9. An activity that interests both the experienced as well as first timers. Explore fantastic locations, a range of exciting range of fish, state of the art equipment and learn from team that knows how. Get ready for an unforgettable experience.
(Answer: Deep Sea Fishing, Chennai)

10. This experience takes you to the heart of ‘Elephant Country’. Spend 3 blissful days on the banks of river Kosi surround by hills and forests. A great family getaway into the wilderness.
(Answer: Wildlife Getaway, Corbett)

There you have it! Our Top 10 which should be on your ‘Must Do’ List !

For any queries or bookings please give us a call at Delight Gifts Concierge 0124-4218526 or simply go online and buy!

 

CX2XNU3GQTNV